Младежките организации на БСП в Плевен и в Червен бряг избраха нови ръководства

24.10.2024 11:40

На дневен ред пред МО БСП са не само парламентарните избори в предстоящата неделя, а и отчетно-изборния цикъл на организацията. Младежите от БСП Плевен избраха изцяло ново ръководство, като дадоха своето доверие на избраните за председател – Борислав Христов, секретар – Лаура Маринова, зам. председатели – Румена Бързашка и Митко Русанов, и член – д-р Антонио Василев. Това информират от Младежката организация на социалистите в Плевен, като пожелават успех на новия младежки лидер и екипа му.

От днес, по примера на МО в БСП – Плевен, и втората по големина община в областта – Червен бряг има своя нов младежки лидер. Симеон Евгениев Христов е само на 20 г., но за сметка на това напорист, с борбен дух и характер.  Симеон учи в медицински университет – гр. Плевен.

Нека пожелаем успех на новите младежки лидери и екипите им. С ясното съзнание, че са неопитни и много млади за политиката лица, но с енергията и идеите, които имат, мисля, че ще дадат свеж и модерен поглед, от който се нуждаем, коментира за Плевен за Плевен д-р Антонио Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: