За поредна година Община Кнежа бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“/снимки/

24.10.2024 13:47

За поредна година Община Кнежа бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от Junior Achievement Bulgaria. Осем ученици от ПГЗ „Стефан Цанов“ поеха ключови позиции в Общината, като имаха възможността да се запознаят отблизо с ежедневните задачи и предизвикателствата, свързани с различните длъжности. Инициативата е изключително полезна, тъй като предоставя на младите хора ценен опит и им помага да направят по-осъзнат избор за бъдещето си, подготвяйки ги за успешна кариера.

Ето кои ученици поеха ключовите позиции в Общината:  Радина Дамяновска влезе в ролята на Кмет; Ивана Грамова и Стефания Милашка бяха Заместник-кметове; Ивана Горнишка пое задачите на Секретар на Община Кнежа; Илиана Караджова стана директор на отдел „Общинска администрация“;  Цветина Беленска зае позицията на Председател на Общински съвет;  Ана-Мария Македонска пое в ролята на Юрисконсулт; Поликсена Каменова стана Еколог.

Като част от инициативата, обсъдихме идеята за създаване на ОБЩИНСКИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪВЕТ. Целта е този съвет да представлява децата и младежите от нашата община и да бъде глас на техните идеи и предложения.

Благодаря на всички участници за тяхното старание и отличното представяне! Надяваме се, че сме Ви вдъхновили и ще продължите напред с нови знания и идеи!, коментира кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: