В Областна администрация: работна среща за създаване на оптимална организация на изборите

24.10.2024 14:53

В Областна администрация – Плевен се проведе работна среща за създаване на оптимална организация на работата по произвеждане на изборите за народни представители на 27 октомври 2024г.

Срещата, която беше открита от Областният управител на област Плевен Николай Абрашев се проведе днес, 24 октомври в заседателната зала на Областна администрация – Плевен.

В залата присъстваха представители от институциите, участници в изборния процес: представители на РИК – Плевен, „Информационно обслужване” АД, служители от ОД на МВР – Плевен, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД, представители от Община Плевен, Окръжна прокуратура и членове от техническия екип на Областна администрация – Плевен.

Ирена Христова – главен секретар и ръководител на техническия екип в Областна администрация – Плевен и председателят на РИК – 15 Плевен Ярослав Димитров, докладваха за разпределението на СИК по зали и за синхронизиране на съвместната работа за безпроблемно протичане на изборния ден.

От РЗИ – Плевен съобщиха, че здравната обстановка е спокойна и не се очаква обявяване на противоепидемични мерки на територията на област Плевен.

Информация и снимка: Пресцентър на Областна администрация Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: