Лъчезар Бузев: Да разширим достъпа до социални услуги и образование на всеки гражданин!

22.10.2024 10:32

Казвам се Лъчезар Бузев, на 31 години от село Вълчитрън, област Плевен. Завършил съм специалност „Психология“ във Великотърновския университет и в годините съм се занимавал с обучението и възпитанието на деца в сферата на социалните услуги в общността и в образователна институция. Преди това средното ми образование е придобито в СУ „Иван Вазов“ – град Плевен. В момента работя като възпитател в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим. Кандидат съм за народен представител в 15 МИР Плевен от листата на Коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“.

Член съм на БСП – за България от 2015 г. Винаги съм смятал, че човек трябва да остане верен на корените и традициите, както в семейството, така и в обществото и поради тези причини не съм напуснал родното си място. Като кандидат за народен представител и млад човек със съвременни възгледи бих искал да работя в името на хората от малките населени места, поради това, че добре познавам техните нужди, проблеми, очаквания и потребности. Също така бих допринесъл за развитието на области като социалната работа и образование, поради натрупания от мен опит в тези сфери.

Мисля, че всяко дете и всеки гражданин заслужават качествено образование, равен достъп до грижи, внимание и услуги, до технологии и информация. Вярвам, че всяко семейство, което се нуждае от подкрепа, трябва да получи адекватна такава. Внимание е необходимо да се обърне на тези хора, които срещат проблеми при отглеждането и възпитанието на своите деца и се нуждаят от специализирана помощ, за да може всяка детска усмивка да бъде запазена. Бих работил в посока на това да се разшири достъпа до социални услуги и образование на всеки гражданин, независимо от неговата възраст, принадлежност и вярвания. Бих работил в името на това да се подобри качеството на живот на хората от малките села, да се търсят алтернативи за работни места и за развитие.

Гласувайте с №28 за БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА, а който желае може да ме подкрепи с преференция №109.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: