Вижте в кои населени места от област Плевен няма да има вода

21.10.2024 9:29
Поради авария на ел. съоръжения в помпена станция в гр. Кнежа, с нарушено водоснабдяване са район „Вапцаров“ и „Турска махала“ в града. На обекта се работи и водоподаването се очаква да бъде възстановено до 15,30 часа.
Аварийно- ремонтни дейности на вътрешна водопроводна мрежа се извършват на улица „Княз Борис“ в град Червен бряг и водоснабдяването в ниската зона града ще бъде с нарушения от 9 часа до 14 часа.
Днес ще се ремонтират разпределителни водопроводни мрежи в Буковлък, Бъркач, Варана, Градище, Драгаш войвода, Кулина вода, Опанец и Тотлебен. Водоснабдяването на посочените населени места ще бъде нарушено от 9,30 часа до 15,30 часа.
Както вече информирахме, в с. Гиген ще се присъединява нов участък от водопровод към съществуващата водопроводна мрежа на улица „Мито Пачев“. В тази връзка, от 9 часа до 17 часа днес, ще бъде преустановено водоснабдяването на населеното място. Очаква се ремонтните дейности да продължат и във вторник, 22.10.2024г., когато без вода ще остане само районът на улица „Мито Пачев“. Обектът е част от инвестиционната програма на „ВиК“- Плевен за реконструкция на водопроводната мрежа в Плевенска област.
Това информират от ВиК Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: