Кандидатът за депутат Калин Кръстев за пътната инфраструктура и проблема с водата в област Плевен

20.10.2024 14:06

Казвам се Калин Кръстев и съм управител на застрахователна агенция в  Плевен. Роден съм в Свищов. Родителите ми са педагогически специалисти. Израснал съм в Плевен. Завърших средното си образование в ДФСГ „Интелект”, след което продължих обучението си в СА “Д. А. Ценов”, специалност “Счетоводство и одит”. През 2002г. започнах работа в застрахователния сектор, където съм и до днес.

През 1998г. бях приет в младежката организация на БСП – БСМ – Плевен, а в последствие станах и редови член на партията. Към настоящия момент съм заместник-председател на общинския съвет на БСП – Плевен и член на Националния съвет на партията.

В периода от 2019 до 2023г. съм общински съветник от БСП в Общински съвет – Плевен. По време на мандата нашата група съветници внесе редица предложения насочени към борбата със социалната и демографската криза в района. Бе приета нова общинска наредба за подпомагане на младите семейства с еднократна помощ при раждане на първо, второ и трето дете. Положени бяха и редица усилия за отпадане на таксите в детските градини.

Основните ми приоритети като кандидат на БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА за народен представител от плевенски 15 МИР ще са насочени към подобряване на инфраструктурата в областта, привличане на нови инвеститори и разрешаване на проблема с водоснабдяването.

От десетилетия пътната инфраструктура е в окаяно състояние. Силно належащо е изграждането на обходен път, който да поеме трафика на тежкотоварните автомобили.

Друг проблем, на който следва да се обърне сериозно внимание, е силното икономическо изоставане на областта, което доведе до демографска катастрофа в региона. Това ще бъде преодоляно посредством привличане на наши и чужди инвеститори в сектори с висока добавена стойност и подобряване на бизнес микроклимата.

Проблемът с недостига на вода, наболял през последните години, също следва да се реши. Старата и амортизирана водопреносна мрежа, води след себе си до колосални загуби, а от там и до високата цена за крайния потребител.

Време е за действия от решителни хора! Ние го заслужаваме!

Гласувайте с №28 за БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА, а който желае може да ме подкрепи с преференция №105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: