Утре в Плевен: фестивал събира най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри и певци

11.10.2024 11:53

На 12 октомври, събота, от 15.30 ч. на площад „Възраждане“ в Плевен ще се проведе единственият по рода си фестивал в Европа, насочен към подрастващото поколение – TEEN BOOM FEST. Съорганизатори на мащабното тийн събитие, което гостува за първи път в града, са Община Плевен, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Общинският съвет по наркотични вещества в областния град.

Входът за фестивала ще бъде свободен, като всеки гост ще се отчете от иновативна преброителна система, която използва биометрични данни, елиминиращи необходимостта от хартиени билети и смартфони. Входовете за зоната на феста ще бъдат отворени в 13.30 ч.

Поради очаквания голям брой посетители и с цел осигуряване на безопасност на гостите на фестивала, ще има екипи на полицията, на охранителна фирма, но общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“. Във фестивалната зона не се допускат оръжия, забранени от закона вещества, велосипеди, големи раници, обемисти предмети, храни и напитки. Допустимо е внасянето на бутилка вода от 500 мл.

TEEN BOOM FEST събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри и певци. Те излизат от виртуалната среда, за да се срещнат очи в очи с последователите си, като това не е просто фестивал за забавление, а събитие с кауза и важни послания. Феновете в Плевен ще имат възможността да се срещнат на живо със Sandeff & Stella, Alexander Vlog, DENI, Йоан-Петър, Дебора Михайлова, Ива Мандичева, Славина, Ei Bo, Megsun, Арти и Криси, Linsho, Alexcheto, Димитър Пурнаров, EVA, семейство Роглеви. На сцената ще се качат Torino & Pashata, DJ Pancho, Иван Тишев, I.N.I., VALL и Димитър Марианов. Но преди тях, на сцената ще излезе като домакин плевенската Rali&Kati band  с вокал – Ралица Хайдърска; китари: Катерина Вачкова и Борислав Ковачев; бас – Павел Копчев; клавишни – Момчил Крачунов; ударни – Момчил Иванов.

Първото издание на TEEN BOOM FEST,  роден в Бургас е през 2020 г. Идеята на организаторите е да създадат уникално по рода си събитие, което да накара младите да излязат навън, да се забавляват истински, да общуват и да бъдат осведомени за опасностите, които ги заобикалят, а също така да се научат да разговарят за нашумелите социални проблеми в тяхната среда и най-вече да знаят как да се предпазят.

Всяка година фестивалът има кауза, като през 2024-а тя е #ИзбериДоброто. Под това мото участниците в него се обединяват в борбата срещу агресията, насилието, дискриминацията, кибертормоза и употребата на наркотични вещества. „С #ИзбериДоброто искаме да обединим всички форми на превенция и да покажем колкото се може повече добри примери на младежите“, споделя певецът и инфлуенсър Артьом Анатолиевич – Арти, който ще бъде и водещ на събитието.

Точно затова, в Зоната за Вдъхновители ще бъде отворена и шатрата на ОбСНВ и Превантивно-информационният център по зависимости – Плевен, в която младите хора могат да поговорят свободно за нещата, за които никой не говори, но които са около нас; да участват в симулации, да получат материали и подаръци с послания. В Зоната всеки гост ще има възможността да се срещне отблизо със своя любима известна личност, която ще ентусиазира, разказвайки своя път и ще докаже, че всичко е възможно. И разбира се фото-поинт, за да се направят най-готините селфита и Tik Tok видеа.

Информация и снимка: https://picpleven.org

#тагове:

НАЙ-НОВИ: