20-и тенис турнир на Ротари клуб Плевен Центрум се проведе в Плевен

30.09.2024 7:52

Юбилейният 20-и тенис турнир, организиран от Ротари клуб Плевен Центрум, се проведе в събота и неделя на кортовете в парк „Кайлъка“ с любезното домакинство на ТК „Плевен 90“. Събитието е под егидата на Маргарита Богданова Дистрикт гуверньора за 2024-2025 на Ротари Дистрикт 2482 – България. В турнира се включиха 20 ротарианци и техни приятели от Несебър, Самоков, Ямбол, Шумен, Пловдив и Плевен.

В неделния ден бяха финалните срещи, които определиха призьорите в отделните категории. На сингъл над 60 години купата за победителя остана в Плевен – шампион стана Пламен Маринов от Ротари клуб Плевен Центрум в оспорван финал с Димитър Петров от Ротари клуб Несебър, който остана на втората позиция. На третата позиция се класира Пламен Николов от Ротари клуб Самоков. На сингъл до 60 г. първо място спечели Явор Караджов от ТК „Плевен 90”, следван от Огнян Петров – ТК Плевен 90 и Петър Керзиев от Ротари клуб Ямбол. При двойки мъже победата завоюваха Валерий Александров и Петър Керзиев от Ротари клуб Ямбол. На второ място се класираха Николай Георгиев от Ротари клуб Ямбол и Павел Павлов от ТК „Плевен 90”. Третото място спечелиха Димитър Петров и Георги Кехайов от Ротари клуб Несебър.

Призьорите бяха наградени с купи и медали от президента на Ротари клуб Плевен Центрум Бойко Тодоров, който изтъкна, че турнирът традиционно събира приятели от цялата страна и ще продължи да се провежда и развива. С плакет от Ротари клуб Ямбол в знак на признателност за заслугите му и дългогодишните ползотворни усилия в организирането на спортния форум бе отличен изпълнителният секретар на Ротари клуб Плевен Центрум Господин Пейчински.

Това информират от Ротари клуб Плевен Центрум.

НАЙ-НОВИ: