Калоян Къдрийски поема поста на заместник-кмет по териториално развитие на Плевен

30.09.2024 11:20

 

Калоян Къдрийски е новият заместник-кмет с ресор „Териториално развитие“ на Община Плевен. Той поема поста от инж. Митко Спасов. Днес кметът д-р Валентин Христов представи новия заместник-кмет пред ръководителите на дирекции в общината и пред медиите.

Калоян Къдрийски е 44-годишен, възпитаник е на Математическа гимназия „Гео Милев“, гр. Плевен. Завършил е Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, гр. Свищов /бакалавър „Аграрна икономика“ и магистър „Управление на проекти“/.

През годините Калоян Къдрийски се е занимавал с различни проекти, има и управленски опит в частния бизнес. Бил е технически ръководител на строителни обекти в страната и управител на фирми в строителния бранш. Семеен е, с две деца.

„Вярвам, че опитът, който имам в частния бизнес, ще ми бъде полезен като заместник-кмет по „Териториално развитие“. Ресорът е отговорен, изисква сериозна работа. Проектите на Община Плевен, включени в Инвестиционната програма на общините при актуализацията на държавния бюджет за 2024 година, са 51 за близо 50 000 000 лв. и реализацията им е сред основните ни задачи в момента“, каза при представянето си Калоян Къдрийски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: