Много емоции и оспорвани мачове в тридневен ученически турнир по футбол в Кнежа

27.09.2024 11:50

Футболният турнир в Кнежа, посветен на Европейската седмица на спорта, премина в три вълнуващи дни, изпълнени с оспорвани мачове и много емоции.

Първият ден беше за учениците от 5. до 7. клас, които изиграха динамични и напрегнати срещи. След края на мачовете, отборите показаха удовлетворение и спортен дух, а денят завърши с усмивки за всички.

Във втория ден се проведоха мачовете на възрастова група 8. – 10. клас. Учениците демонстрираха борбеност, желание за победа и отлични футболни умения, като денят премина с много позитивни емоции.

Последният ден от турнира беше посветен на най-малките участници – децата от 2. до 4. клас. След футболните срещи се проведе церемония по награждаване, на която бяха връчени награди на най-добрите отбори във всички възрастови групи:

Първа възрастова група (2-4 клас):

1.ОУ „Васил Левски“;

2.СУ “Неофит Рилски”;

3.ОУ „Отец Паисий“.

Втора възрастова група (5-7 клас):

1.ОУ „Васил Левски“;

2.ОУ „Отец Паисий“;

3.ОУ „Христо Ботев“ с. Бреница.

Трета възрастова група (8-10 клас):

1.ПГЗ „Стефан Цанов“ с ръководител Иво Йорданов;

2.ПГЗ „Стефан Цанов“ с ръководител Петко Иванов;

3.СУ „Неофит Рилски“.

Турнирът завърши с радост за всички участници и публика, които съпреживяха трите дни на спортни успехи и емоции. Инициативата, организирана от Община Кнежа и МКБППМН, с партньорството на всички училища на територията на Общината, изпълни своята цел –  да насърчи спорта и здравословния начин на живот сред всички възрастови групи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: