Марио Рангелов: С нас са всички депесари, които имат кауза и идеология, по-голяма от личния им интерес!

27.09.2024 18:06

„Днес няма да представя поименно листата на коалицията, защото до мен, пред мен, са колеги, кандидати за народни представители, които са имали смелостта, честта, достойнството да застанат на тези избори, които са едни от най-трудните, и да заявят своята подкрепа за Движение за права и свободи, което днес излиза като Алианс за права и свободи заради опита да се открадне името и марката на ДПС.

Без Ахмед Доган тази партия не може да бъде Движение за права и свободи. Преди 34 години той имаше смелостта да създаде политически проект, за да защити една определена общност. Този проект сега устойчиво защитава спокойствието и сигурността на цялата ни държава.“, това заяви днес на пресконференция в клуба на БТА в Плевен Марио Рангелов, водач на листата на Коалиция „Алианс за права и свободи“ в 15 МИР Плевен.

Той допълни, че е вече 23 години член на ДПС и е научен да се съобразява с йерархията в партията и с решенията, които се вземат в нея. Марио Рангелов каза още на пресконференцията, че поддръжници на коалицията „Алианс за права и свободи“ са репресирани и притискани.

„За две години и половина успяхме да отворим партията си към всички граждани в областта. В трудни времена за държавата ние правихме дарения за бедстващите региони в България, за земетресението в Турция, като събрахме два тира с дарения от общността в цялата област. Отворихме женската организация на ДПС към всички дами, независимо от тяхната етническа принадлежност.“, припомни депутатът от ДПС в 50-ото Народно събрание, избран в 15 МИР Плевен.

В качеството си на народен представител той подчерта, че е бил първият,  поставил въпроса за околовръстния път на Плевен при село Брестовец, необходим заради изграждането на АМ Хемус.

„Уверени и спокойни, че сме защитили честта и достойнството си, излизаме на тези избори. Ще водим позитивна кампания и на масата ще поставяме това, което сме свършили, и това, което оттук насетне ще вършим. Със заплахи няма да водим кампания, но ще отвръщаме на всяка нападка.

Ще водим кампания от врата на врата, ще обясняваме какво е Алианс за права и свободи, и че това е партията, зад която е застанал нашият почетен председател Ахмед Доган, че това е партията, за да която са застанали всички депесари, които имат кауза и идеология, по-голяма от личния им интерес.“, заяви още Рангелов.

„Реалисти сме – сега се борим за един мандат. В зависимост от нашите избиратели няма да е проблем да реализираме втори мандат, ако успеем да стигнем до сърцата им. А ние това ще направим на тези избори – ще стигнем до сърцата на нашите избиратели, ще ги накараме да осъзнаят важността на тези избори. Тези избори са първите от 34 години, които са много важни за нашата общност. АПС е единствената коалиция в момента, която има смелостта да каже истината пред българското общество.

Уверени и спокойни тръгваме на тези избори, че сме защитили честта и достойнството си. Спим спокойно, защото не сме предали приятелите, вярата си и общността си.“, категоричен е водачът на листата на Коалиция „Алианс за права и свободи“ в 15 МИР Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: