Вижте къде днес ще има нарушено водоподаване в райони на Плевен и в област Плевен

26.09.2024 9:21
Днес ще се отстраняват аварии на водопроводи в град Плевен, на кръстовището на улица „Браила“ и „Христо Ясенов“ и на ул. „Княз Александър Батенберг“, пред Здравна каса. В тази връзка, от 9,30 часа до 16,30 часа, ще бъде нарушено водоподаването на посочените улици, района на Кооперативния пазар и улиците „Климент Охридски“ и „Академик Йордан Трифонов“.
Днес ще се работи и на улица „Дойран“ между блокове „Марс“ и „Венера“, поради което от 9 часа до 13,30 часа ще бъде затруднено движението на МПС в района.
В област Плевен ще се отстраняват аварии на вътрешни водопроводи в град Пордим, град Долни Дъбник и селата Ракита и Радомирци. Водоснабдяването в посочените населени места ще бъде с нарушения до 14,30 часа;
Поради профилактика на „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД за подобряване състоянието на електрическата мрежа, в с. Ставерци, от 9 часа до 16 часа днес, ще бъде засегнато водоснабдяването на селището, тъй като ще бъде прекъснато ел. захранването на помпените станции и съоръжения, които доставят питейната вода.
Това информират от ВиК Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: