Възраждане представи листата си с кандидати за народни представители от Плевенски регион

20.09.2024 15:50

Днес на пресконференция в клуба на БТА в Плевен бе представена листата  с кандидати за народни представители на ПП Възраждане от 15 МИР Плевен. Водач на пълната листа от 16 кандидати е отново Ивелин Първанов – 3 мандата народен представител от Плевенски регион, писател и общественик. Втори в листата е досегашният народен представител Кирил Тодоров, а трети земеделският производител от Долна Митрополия Николай Иванов. В листата са още зам.-председателят на Възраждане Плевен Виктория Мучанова, както и общинските съветници от Общински съвет – Плевен Данаил Раденцов, Захари Дончев и Тихомир Стойков.

Листата ни е балансирана, с представители на всички общини от област Плевен и на различни браншове и професии, коментира на пресконференцията Кирил Тодоров, като обеща позитивна кампания, в която представителите на ПП Възраждане отново ще акцентират върху призива хората да гласуват.

„Изборите в България са чести, но това е тест за политиците и политическите партии и начин да бъдат държани в кондиция. Все още не може да се създаде дълготрайна политическа конструкция и причина за това е ниската избирателна активност“, коментира водачът на листата на ПП Възраждане от 15 МИР Плевен Ивелин Първанов.

Слоганът на партията на тези избори ще бъде: Стига експерименти! Време е за Възраждане!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: