Тържествено откриха новата учебна година в ДГ „Слънце“ – град Левски /снимки/

19.09.2024 17:46

Детска градина „Слънце” – град Левски посрещна своите деца и родители за началото на новата 2024/2025 учебна година. Денят бе една пъстра палитра от радост, усмивки и настроение. С весело и цветно тържество децата от подготвителната група „Мики Маус” показаха колко много са пораснали и колко много са научили през времето. Ръководени от своите учителки госпожа Алиева и госпожа Иванова, те отправиха поздрав към всички присъстващи с празнична програма, посветени на нашата страна България и на любимата си детска градина.

Нямаше по-щастливи от най-малките, децата от първа група „Палавници“, за тях първият им ден в детската градина бе незабравим и вълшебен.

По традиция директора на ДГ „Слънце” – град Левски, госпожа Виолета Панайотова откри новата учебна година. Пожела на децата да са щастливи, търсещи и получаващи много знания и любов с незабравими моменти  в детска градина.

Малките слънчица с трепет и вълнение прекрачиха прага на детския дом, поведени за ръчички от по-големите възпитаници на ДГ ,,Слънце”, гр. Левски.

Денят продължи с още игри, занимания и забавления и всички усетихме чувството на топлина и удоволствието от това, че сме отново заедно.

На всички деца, учители и родители пожелаваме здраве, любов, търпение и вдъхновение през новата учебна 2024/2025 година! Нека продължаваме заедно да правим децата щастливи, знаещи и можещи! На добър час!

 ДГ „СЛЪНЦЕ” – ГРАД ЛЕВСКИ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: