ДГ „Калина“ – Плевен започна новата учебна година в празнична обстановка

16.09.2024 13:21

ДГ „Калина“ – Плевен започна новата учебна година в празнична обстановка, създадена с много любов и всеотдайност от нейния прекрасен екип.16 септември беше отбелязан празнично в двора на детската градина с много емоции, смях и приятни изненади. Малчуганите пристигнаха в детската градина щастливи, че отново се срещат с любимите си приятели и учители. Пъстрият двор беше огласен от празнична музика и детски глъч.

Със сладка питка и китка здравец деца и учители си пожелаха здраве, сили и вяра в успешното „пътуване“ към страната на игрите, знанията и чудесата. Развълнувана, г-жа Жоржетина Атанасова – директор на детската градина пожела на децата незабравимо детство в прекрасната и слънчева детска градина, а на екипа спокойна работа и много сили, вяра и решителност, за да се справи с новите предизвикателства. За първи път прага на детската градина пристъпиха и нейните най-малки възпитаници. Минавайки под арка от балони и цветя, те бяха посрещнати с майчина любов от първите си  учители. И това не беше всичко! Децата от третите и четвърта възрастови групи, заедно с Пипи дългото чорапче, бяха подготвили за своите нови приятели много изненади – весели песни, гатанки и стихотворения.

Честита да ни е новата учебна година, деца!
Бъдете здрави, лъчезарни и се стремете към знанието! Откривайте света с интерес и любопитство, мечтайте и сбъдвайте мечтите си!

Успешен старт!

Информация: ДГ „Калина“ – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: