Българската верига квартални хранителни магазини Minimart открива първите си обекти в Плевен

16.09.2024 16:03

Minimart e най-бързо развиващата се ритейл верига в България и наскоро отбеляза своеобразен рекорд с откриването на своя 100-ен обект за краткото време от само 500 дни след появата си на пазара!

Зад марката Minimart стои българската компания „БГК“ АД, създадена от група български инвеститори, привлекли в екипа експерти с дългогодишен опит в български и международни ритейл компании. Веригата стартира своя път от София през март 2023г. а днес има обекти и в Пловдив, Бургас, Перник, Пазарджик и Асеновград.

Сега компанията открива първите си обекти в Плевен. Това ще бъдат квартални магазини за хранителни стоки с търговска площ между 50 и 100 кв.м.

Minimart планира скоро да има присъствие и в Стара Загора, а до края на годината се очаква да има общо 150 магазина. Плановете за следващите години са за национално покритие.

За своята кратка история, Minimart получи признанието на бранша, като спечели приз за най-добър ритейлър в Западна България за 2024ч. В актива си има награда за информационни технологии, за управление на човешки ресурси, нареди се в топ 3 на „Любима марка“ на потребителите в България в категориите „Търговски вериги“ и „Българска марка – компания“.

Стремежът на Minimart e да се позиционира като най-голямата верига от удобни хранителни магазини в България и предпочитан избор на потребителите за ежедневен пазар – «Сърцето на квартала». Концепцията на марката е да бъде най-близо клиентите (до дома им, до офиса, по пътя към работа и училище), като им спестява време и създава максимално удобство за пазаруване чрез внимателно подбран асортимент от най-търсените стоки като хляб, млечни продукти, колбаси, безакохолни и алкохолни напитки, основни храни, консерви, продукти за лична хигиена и храна за домашни любимци. Вкусният хрупкав хотдог на Minimart, приготвен на място по класическа или авторска рецепта, се превърна в емблематичен знак на бранда и най-харесван продукт от клиентите.

Minimart създава общност от силно мотивирани Партньори, които управляват магазините с грижа и отношение като към свой собствен бизнес.

Повече за компанията, адресите на магазините и възможностите за кандидатстване за управляване на обект – на mini-mart.bg.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: