Светлозар Христов-Заро зарадва своите фенове с новата си песен ,,Сватба“ – видео

14.09.2024 12:15

След успешното представяне и бурните овации на Пирин фолк Сандански 2024, Светлозар Христов-Заро не чака и представя на своите фенове новата си песен ,,Сватба“.

За пореден път той се доверява на екипа, с който работиq и с който заедно са създали песните му за фестивала, а именно: музика и аранжимент: Иван Йосифов и текст Христина Димова.

За хореографията са се погрижили танцьорите от ТФ ,,Адреналина“ от град Плевен. Видеото е дело на музикална компания ,,Диапазон Рекърдс “ и телевизия ,,Фен фолк „. Заро си партнира с тях неведнъж, там неговите  почитатели и тези на българския фолклор могат да гледат и чуят, както новата му песен, така и всички останали, които се радват на видео реализация.

По заснемането на новият клип са работили небезивестните Радослав Георгиев- Багера, Ненчо Касъмов и Любо Божилов. Домакини на видеозаснемането са ,,Къщи за гости Паладия“.

,,В репертоара си до момента нямам такава песен. Веднага щом се обадих на Иван, бях с ясното виждане какво искам и с каква насока трябва да бъде песента. За екипа, на който се доверявам за пореден път, това не беше проблем, затова и мигновено решихме и направихме песента ,,Сватба“ – споделя Заро – Винаги съм искал моите песни да бъдат по-мелодични, да създават настроение, да карат човек да се чувства добре.

Искам, когато хората чуят песента ми, да си представят как се хващат на хорото и забравят всички проблеми. Искам песните ми да карат хората да се веселят от сърце, а не да ги натъжават. Много се надявам и вярвам, че песента ми „Сватба“ ще се хареса и ще бъде пожелавана от много млади двойки, на които тепърва предстои този приказен и вълшебен момент. Благодаря още веднъж на екипа ми за музиката и текста на песента. Благодаря и на директора на музикална телевизия ,,Фен Фолк Тв“ – Ненчо Касъмов, че за пореден път работим заедно и вярвам, че занапред ще сътворим още прекрасни проекти, с които да Ви радваме.“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: