Децата на град Левски подредиха една различна изложба

21.08.2024 13:46

 

Различна, благотворителна изложба, съчетала в себе си всичко изработено и научено от децата на град Левски през ваканцията, по време на летните читалищни и спортни дейности беше открита на 20 август. За това информира Илияна Александрова, секретар на МКБППМН.

Присъстващите на събитието имаха възможността да оценят и поощрят труда на всички деца от курса „Гипс, ножица, хартия”, от  Арт работилницата „АРТИ”, от курса по изобразително изкуство, от  курса по фотография, от посещенията  в библиотека „Веселина Геновска” и от курса по английски език.

Сред изложбените красоти, измайсторени от детските ръце, бяха глинени фигури, гипсови фигури, хартиени произведения и рисунки. Организаторският екип беше подготвил и книжка, в която бяха побрани всички стихотворения, пиеси, комикси и разкази, написани от малчуганите при посещението им в Библиотека „Веселина Геновска”. Разпечатани бяха и едни от най-добрите фотографии правени от децата на града. Можеше да бъде разгледан и обособеният кът, включващ снимки на децата от спортните дейности по футбол, баскетбол, зумба, спортна акробатика, автомоделизъм, плуване, волейбол и тенис. Сладурите от курсът по английски език поднесоха закачлив музикален поздрав.

На вниманието на присъстващите имаше и книга, в която всеки можеше да сподели идеи, предложения за нови и интересни летни дейности през 2025 година.

Посетителите имаха възможността да вземат нещо от изложеното  със себе си, с благотворителна цел. Организаторите от МКБППМН и НЧ „Георги Парцалев-1901” бяха подготвили кутия за дарения, средствата от която са предвидени за закупуване на офис оборудване, нужно за по-удобното провеждане на бъдещите летни дейности, защото всички деца заслужават по-добри условия за творене и развитие.

Кутията за дарения беше отворена на 21 август , като общата събрана сума възлиза на 663 лева. Средствата бяха предоставени на НЧ „Георги Парцалев-1901” гр. Левски.

МКБППМН и НЧ „Георги Парцалев-1901”, изказват искрени благодарности към всички включили се в благотворителната инициатива, както и към всички учители и треньори работили през цялото лято с децата на град Левски!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: