Фестивал на виното и фермерските деликатеси „Time for Wine – Плевен 2024“ в края на август

27.07.2024 17:33

Фестивал на виното и фермерските деликатеси Time for Wine – Плевен 2024 ще се проведе в Плевен от 29.08 до 01.09.2024 г. Това информират от Института по лозарство и винарство. Събитието е под егидата на община Плевен.

В двора на Регионален исторически музей – Плевен Ви очаква незабравимо изживяване, съчетаващо най-доброто от българското вино и млечни и месни деликатеси от Северна България!, обещават организаторите.

След успешния си дебют през 2023 г., винарското изложение разширява своя обхват във фестивал на виното и фермерските деликатеси „Time for Wine“. Очакват Ви още повече вино, качествени млечни продукти, месни колбаси, музика и забавления!, споделят още от ИЛВ.

Повече от 15 участника ще представят бутикови винарски изби, а  производители на млечни и месни продукти от Северна България своето производство на гражданите и гостите на град Плевен.

В Празничната концертна програма ще видим концертни изпълнения и музика на живо в петък и събота вечер /30 и 31 август/. В Дегустационен workshop доцент Татяна Йончева ще разкрие тайните на дегустацията на вино в кратко обучение за всички, които се интересуват от начина на консумация на виното/31 август/. В томбола с награди всеки, закупил вино или хранителни продукти от участниците в събитието, има шанс да спечели атрактивна награда!

Вход свободен!

снимка: архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: