Приказен карнавал в ДГ „Калина” – Плевен – снимки

25.07.2024 12:41

За всички деца от ДГ „Калина” – Плевен днешният слънчев беше изпълнен с много смях, песни, танци и ведро настроение. Принцеси и принцове, Пепеляшка, Батман, Спайдермен, пеперуди, пирати, миньони, моряци, принцеси и много други приказни герои изпъстриха двора на детската градина.

Многоцветната весела фиеста се водеше от феята на приказките, която плени всички с красотата и добротата си. Със своята вълшебна пръчица, тя пренесе децата във вълшебния свят на любимите приказки.Много игри и изненади беше приготвила феята за малчуганите, а те я зарадваха със знания и забавни отговори.

Приказният празник ще се помни дълго от децата, защото даде воля на тяхната фантазия и превъплъщенията им в любимите герои от приказки, анимационни и игрални филми. Всяко дете изяви себе си в целия блясък и пъстрота на своя костюм, като влезе в роля подпомогнато от невероятна  музика. На тръгване приказната фея благодари на своите нови приятели и ги ориса да имат безгрижно детство, изпълнено с много игри.

Децата, забавлявайки се, усетиха духа на героите от приказките, развихриха своето въображение и съпреживяха чудния свят на приказките, информират от учебното заведение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: