Днес в ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“: Вълнуващ и вдъхновяващ шоу-спектакъл „Заедно под звездите“

27.06.2024 8:20

Днес, 27 юни, от 21:00 часа в двора на плевенската ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“ ще се състои спектакълът на проектите „Заедно под звездите“, създаден от учителите и учениците. Организаторите обещават едно вълнуващо и вдъхновяващо шоу, което ще включва разнообразни изпълнения – музика, танци, театрални сцени и демонстрации на професионални умения придобити в училище и в чужбина по време на международни проекти по програма Еразъм+.

Нашите талантливи ученици ще представят програма, в която ще демонстрират всичко, което са научили от различните проекти, в които са участвали. Те ще пеят и свирят, ще танцуват и ще изиграят театрални сцени, като по този начин ще разкрият своите многобройни таланти и умения. Всяко изпълнение е подготвено с много любов и труд, за да достави истинско удоволствие на публиката. Информират още от ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“.

Събитието ще бъде представено по атрактивен начин със светлинно шоу, което ще добави магия и блясък на вечерта. Всяко изпълнение ще бъде съпроводено с впечатляващи визуални ефекти, които ще превърнат спектакъла в незабравимо преживяване както за участниците, така и за зрителите.

Иновативният начин на представяне на спектакъла на проектите „Заедно под звездите“ има за цел не само да впечатли публиката, но и да окаже положително въздействие върху мисленето на подрастващото поколение и обществото като цяло.

Подобни събития насърчават учениците да развиват и демонстрират своите творчески способности, като пеене, танци, актьорско майсторство и научни изследвания. Това им дава увереност и мотивация да продължат да се развиват в тези области. Кара ги да мечтаят и вярват, че сбъдването на мечтите е възможно и е в техните ръце.

Представянето на професионални умения и използването на светлинно шоу като част от спектакъла насърчава иновативното мислене и креативността. Учениците научават как да съчетават различни дисциплини и технологии за постигане на впечатляващи резултати.

Участието в подобни събития дава на учениците възможност да се изявят пред публика, което значително повишава тяхното самочувствие и самооценка. Те се учат да работят в екип, да се справят с предизвикателства и да бъдат лидерски личности.

Иновативните и артистични изпълнения могат да вдъхновят и мотивират не само учениците, но и техните връстници и възрастните. Това събитие показва колко много може да се постигне чрез упорита работа, креативност и сътрудничество.

Събития като този спектакъл сплотяват училищната общност, като обединяват ученици, учители и родители в съвместни усилия за постигане на обща цел. Това създава позитивна атмосфера и стимулира активно участие в училищния живот.

Заповядайте на спектакъла „Заедно под звездите“ и станете част от магията, създадена от нашите талантливи ученици. Нека заедно подкрепим техните усилия и се насладим на едно незабравимо шоу!, обръщат се към плевенчани от  ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: