Откриха летните занимания в село Асеновци – снимки

18.06.2024 9:56

На 17 юни в НЧ „Съзнание 1894“ село Асеновци беше първото събиране на децата, които ще участват в летните читалищни занимания. До 15 август всеки понеделник, сряда и петък от 10 часа ще се провеждат различни занимания с деца от 6 год. до 14 год. Предвидили сме освен тихи игри и игри на открито да се занимаваме и със спорт, музика и танци и приложно изкуство. Имаме подписан договор за сътрудничество със СОНК СТАРТ гр. Левски, които и тази година ще ни посетят и ще научат децата на нещо ново и иновативно. Закупили сме много материали/ тетрадки, химикали, дъски за писане и ред други неща/.

Специални благодарности на МКБППМН гр. Левски и г- жа Илияна Александрова- секретар, които ни подариха много игри и материали за заниманията. Като за първо събиране избрахме да играем, да се състезаваме, да пеем и релаксираме след завършване на учебната година. Очакваме още деца, които не можаха да присъстват на първата сбирка.

Благодарим на родителите за доверието в нас! Благодарим на децата за идеите и емоциите, с които ни зареждат и с които се връщаме заедно с тях в детските си години!

Заповядайте, скъпи деца, в читалището! Заедно ще прекараме едно весело, забавно и щастливо лято!

Информация и снимки: Петранка Стефанова, секретар на НЧ „Съзнание 1894“, с. Асеновци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: