Вековен юбилей празнува Анастас Георгиев Караиванов от село Обнова – снимки

11.06.2024 12:40

Слънчев празник за Анастас Георгиев Караиванов от село Обнова беше рожденият му ден – 100 годишния  юбилей на 10 юни.

Кметът на Община Левски Любка Александрова изрази радостта си ,че празнува заедно с един достоен мъж 100 годишния му юбилей. Поздрави дядо Анастас и поднесе подаръци с пожелание да е жив и здрав още дълги години ,да посреща гости и да ни е полезен с мъдростта си.

Кметът на село Обнова Анелия Николова прочете специален поздравителен адрес с признателност и пожелание от сърце за здраве и благоденствие, да помни дълго този ден и живее в радост и светлина. От името на кметството в село Обнова,  дядо Анастас получи и подаръци.

Петя Станчева,  ръководител на проект „Грижа в дома“, поздрави своя 100- годишен потребител Анастас Георгиев Караиванов по случай празника. Поднесе му скромен подарък с пожелание за още дълги години крепко здраве. Дядо Анастас има двама сина и се радва на 3 внука и 3 правнука.

На своя юбилеен рожден ден той посрещна много близки и приятели, а хубавия концерт от старите градски и народни песни  прибави градус към празничното настроение .

„Още дълги години да си до нас да ни съветваш, да ни разказваш стари спомени и случки ,защото ги помниш всички,  да сме живи и здрави …”пожела още кметйт на село Обнова Анелия Николова.

Дядо Анастас благодари на всички дошли на рождения му ден , а те отбелязаха, че са дошли с най-голямо удоволствие и гордост и неговият празник е празник за всички.

Информация и снимки: община Левски, Пресцентър

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: