Само през Юни! Лавандулинг на час път от Плевен! – снимки

08.06.2024 16:08

Потопи се в завладяващата атмосферата на само на час път с автомобил от Плевен!

За четвърта поредна година във врачанското село Алтимир млад земеделец аранжира красивото си лавандулово поле с куп красиви декори като ретро автомобили, мотори, велосипеди, люлки, хамаци, красиви арки и много други неща, които ще откриете на място!

Иновативният вид туризъм привлича много хора от цялата страна, търсещи вълнуващи преживявания. В знак на гостоприемство собствениците ще Ви почерпят на място със лавандулова лимонада и ще имате възможност да си наберете букетче с лавандулов цвят за вкъщи.

Винтидж каравана предлага бъбъл гофрети, кафе, лавандулово фрапе, сладолед и наливна бира. За удобство на посетителите има обособени места за отдих, безплатен паркинг, съблекалня за смяна на тоалети и еко тоалетна. Ще откриете и щанд с продукти от лавандула.

Гостите могат да се снимат със собствените си телефони на цени от 30лв за възрастни и 15лв за деца до 12 години, без ограничения от броя кадри и от времето за престой. По желание, е възможно да се направят професионални снимки от фотограф след предварителна уговорка. Побързайте да ни посетите, докато лавандулата е в най-красивия си вид само през месец юни! Поради големите горещини, препоръчителното време за посещения е след 19ч. до 21:30ч.!

Забележка: Ако е имало силни валежи е възможно пътят до полето да не е достъпен!

Снимки: DJ photography, Mario Vladimirov Photography

#тагове:

НАЙ-НОВИ: