Марио Рангелов: Всички заедно да работим за просперитета на общините, родината и Европа!

07.06.2024 8:40

В своя роден град – Койнаре, водачът на листата от Движение за права и свободи от 15 МИР Марио Рангелов, заедно с кандидати за народни представители, се срещна с избиратели и симпатизанти на предизборен концерт, организиран от ДПС Област Плевен. Гости бяха група от Северняшки Ансамбъл – Плевен, местни състави и изпълнители.

Събитието уважи и кметът на Община Червен Бряг Атанас Атанасов, както и кметове от населени места в общината. Кметът Атанас Атанасов благодари на Движението за права и свободи и лично на Марио Рангелов за помощта, която му оказват. Той обяви, че за шест месеца благодарение на ДПС и Марио Рангелов общината е спечелила множество проекти. Марио Рангелов представи листата с кандидати за народни представители от 15 МИР на Движение за права и свободи.

“Искам вашият вот да е надпартиен и над етнически, за да можем всички заедно да работим за просперитета на общината, родината и Европа. Аз няма да  говоря срещу никой лошо, както го правят повечето ми колеги, за да спечелят гласовете ви. Аз ще ви говоря за доброто в хората и как трябва да бъдем единни, за да може да си помагаме взаимно, независимо от етнос, вяра и партийна принадлежност.“, това каза на своите съграждани водачът на листата от Движение за права и свободи от 15 МИР Марио Рангелов.

ДПС ще продължава да работи за развитието на малките населени места и да бъде винаги  Заедно с Хората!

Присъединете се към нас за по-добра България в сърцето на Европа с бюлетина номер 28!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: