Доставиха изборните книжа и материали в Областна администрация – Плевен

31.05.2024 13:11

Днес в Областна администрация – Плевен бяха доставени изборните книжа и материали за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 година.

Материалите бяха приети от Ирена Христова – главен секретар и ръководител на техническия екип в Областна администрация – Плевен, както и представители на РИК – 15 Плевен.

Изборните материали и книжа необходими за изборите за членове на Европейския парламент и народни представители за Народно събрание, насрочени на 9 юни 2024, се съхраняват в зала „Плевен“, намираща се на партерния етаж в сградата на Областна администрация. В залата е инсталирана система за сигнално – охранителна техника.

На 3 юни по одобрен график от Николай Абрашев – Областен управител на област Плевен, в зала „Плевен” на Областна администрация, ще започне раздаването на изборните книжа и материали на единадесетте общини от областта.

На 5 юни в сградата на Областна администрация – Плевен ще бъдат доставени изборните бюлетини от печатница „ЕА”.

Екип от упълномощени служители на Областна администрация, под ръководството на Ирена Христова – главен секретар на Областна администрация и ръководител на техническия екип, ще ги приемат и предадат на упълномощени представители на общините от областта.

Това информират от Пресцентър на Областна администрация – Плевен.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: