Децата от ДГ „Иглика“ показаха своите таланти във вълнуващ концерт – снимки

29.05.2024 7:27

На 28 май дворът на ДГ „Иглика“ се превърна в приказна сцена! Децата показаха своите таланти и дариха всички със своите усмивки по време на концерт под мотото „Големите мечти на малките деца „- финален етап от дейтостта на детската градина по НП „Хубаво е в детската градина“. Това информират от учебното заведение.

През цялата година децата се запознаваха и практикуваха различни видове изкуства. Тази вечер те доказаха на всички, че това, което правим, има смисъл, че бъдещето пред тях е светло, че с увереност, труд и постоянство се постигат високи цели!

Гордеем се с нашите деца и благодарим на всички семейства за съпричастността. Благодарим и на нашите гости: г-жа Людмила Гоневска – началник отдел „Образование и младежки дейности“ – Община Плевен,  г- жа Лидия Донкова – отдел „Образование и младежки дейности“ – Община Плевен, г-жа Анелия Дечева – Началник отдел „Култура и туризъм“ г-жа Диана Димитрова – бивш директор на ДГ „Иглика“ – Плевен.

Благодарим за поздравителните адреси от д-р Валентин Христов – Кмет на Община Плевен и доц. д-р Боряна Здравкова – Директор на педагогически колеж – Плевен, информират още от ДГ „Иглика“.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: