Христо Иванов и Свилен Трифонов се срещнаха с гражданите на Плевен

27.05.2024 16:27

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов, народният представител от Плевен Свилен Трифонов и кандидатът за Европейския парламент Стефан Тафров проведоха среща с жителите на Плевен. Те разговаряха с хората по най-съществените теми, които ги вълнуват – доходите им, повишаването на пенсиите, инфлацията. Срещата се проведе в специално устроен кът, разположен на площад “Стефан Стамболов”, като множество граждани се спираха, за да разговарят с политиците.

Свилен Трифонов, който е втори в листата на “Продължаваме Промяната – Демократична България” в Плевен, отбеляза, че когато си бил близо до хората и си отстоявал правата и законните им интереси, подкрепа се търси лесно. “Смислените разговори и позитивното отношение ни дават стимул да продължим напред.”, допълни той. Като свои приоритети Трифонов посочи подобряване на инфраструктурата в региона, повишаване доходите на хората и скоростната модернизация на Северна България.

Стефан Тафров коментира, че силният интерес към събитието се дължи на факта, че Свилен Трифонов е популярен и уважаван народен представител. Христо Иванов пък призова плевенчани да гласуват с преференция 102 за Трифонов, защото в негово лице ще имат изключително активен, компетентен и работлив представител – човек, който ще работи дългосрочно и с визия за проблемите на Плевен и на цяла Северна България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: