Община Левски изпрати тържествено Випуск 2024 на ПГССТ „Никола Йонков Вапцаров“ и СУ „Крум Попов” – снимки

27.05.2024 14:37

Изпращането на абитуриентите на 24 май от Випуск – 2024 на ПГССТ „Никола Йонков Вапцаров“ с класен ръководител Мирослав Данаилов, директор инж. Йордан Димитров и зам. директор инж.Костадин Костадинов бе красив и емоционален празник на младостта.

Боян Кирилов, водещ на празничното събитие, отбеляза, че най-голямата награда за всеки учител е да поздрави своите ученици за успехите, за  израстването, за щастието да са полезни на себе си и обществото.

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави абитуриентите, ръководството на ПГССТ „Никола Йонков Вапцаров“ и всички съпричастни на този важен момент от живота на младите хора. Тя поздрави абитуриентите за труда и усилията през годините, да се изградят като хора, готови да поемат своя път в живота. Пожела им от сърце прекрасен празник, да плуват в спокойни води за щастлив живот, да имат силата и увереността ,че могат да сбъднат всички свои мечти. По стара българска традиция плисна менче с вода за радост и успех в живота.

Празнични песни, шампанско и обратно броене, усмихнати и благодарни за абитуриенти, емоционални възгласи озариха празничната вечер.

На 25 май официалното, празнично изпращане на абитуриентите от Випуск  – 2024 на СУ „Крум Попов” с класен ръководител Ваня Великова , директор инж. Наталия Чингова, зам. директор Галя Любенова бе внушително тържества на радостта  младостта и красотата.

Днес е един от най-хубавите празници за град Левски  отбеляза в приветствието си зам.кметът на Община Левски Кольо Домеников. Той изрази възхищението си от изключително емоционалното събитие за младите хора, което затваря страница от живота им, но отваря нова. Да бъдат здрави, да имат амбицията, да имат желанието да продължат своето обучение и намерят най-добрата реализация в живота, пожела зам. кметът Кольо Домеников. И още: Да не забравят СУ „Крум Попов” и град Левски, да имат безоблачно мирно бъдеще и намерят най-добрата реализация, да са успешни млади хора, достойни възпитаници на своето училище.

По традиция, менче с вода беляза първите стъпки към новото начало в живота на абитуриентите за успех, а вълнението и радостта, благодарността и аплодисментите ще останат незабравим спомен.

Информация и снимки: Пресцентър на обшина Левски.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: