Финансират проект на Община Кнежа за текущ ремонт на материалната база в Общинския социален комплекс

17.05.2024 14:17
Поредното дадено обещание ще бъде изпълнено. С решение на Управителния съвет на Фонд „Социална закрила“ от 09.05.2024 г. е одобрен за финансиране проект на Община Кнежа за текущ ремонт на материалната база в Общинския социален комплекс. Средствата за изпълнение на проекта са осигурени от Целева програма „Подобряване на материалната база и автопарка за разнос на храна на Домашен социален патронаж“. Това информира кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски.
Проектът предвижда: ремонт на вентилационната инсталация в топла кухня, с което значително ще се подобрят условията на труд и климата в помещенията, в които се приготвя храна; полагане на гипсова шпакловка на отделни компрометирани участъци по мазилката на стени и тавани в следните помещения: Топла кухня, Работилница за закуски, Умивалня посуда и Подготвителни помещения;
 цялостно латексово боядисване в същите помещения.
Целите, които са поставени са: устойчиво подобряване на материалната база, осигуряване на по-добра среда за работещите в кухнята и подобряване процеса на приготвяне на храната в Общинския социален комплекс в гр. Кнежа.
Уютната и чиста работна среда е предпоставка за вкусна храна!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: