Костадин Костадинов: Целта на „Възраждане“ е да удвои резултата си в Плевен на изборите!

11.05.2024 17:20

Нашата цел да удвоим резултата си област Плевен и постигнем два мандата. Имаме абсолютно всички основания да я постигнем, още повече, че и на национално ниво резултатите, които ПП „Възраждане“ си е поставила, са доста по-сериозни. Това заяви днес на пресконференция в Пресклуба на БТА в Плевен председателят на партията Костадин Костадинов.

Във встъпителната пресконференция за откриването на кампанията на ПП „Възраждане“ в 15 МИР Плевен участваха още народният представител от нашия регион Ивелин Първанов, общинският председател Кирил Тодоров и заместник председателят на структурата Виктория Мучанова.

От думите на Костадин Костадинов стана ясно, че през последните три месеца от партията са се срещнали с хиляди българи като са посетили близо 3900 населени места. „Основната ни цел в кампанията е мотивация на хората и постигане на висока избирателна активност. Основният ни враг е апатията. Българинът трябва да се ядоса на досегашното статукво!“, категоричен е лидерът на ПП „Възраждане“.

След изборите партията може да разговаря с всяка една политическа сила в Парламента, без ДПС при следните 5 условия: провеждане на референдум за запазване на българския лев, провеждане на референдум за членството на България в НАТО, прекратяване оръжейните доставки за Украйна и всякаква форма на помощ, вдигане на санкциите срещу Руската федерация и създаване на компесационна програма за възстановяване на щетите, които българските предприемачи претърпяха в резултат на американското ембарго, предоговаряне на условията за участие на България в Европейския съюз.

Българските граждани вече имат възможност да коригират националната и международната политика в интерес на българската нация. Ние искаме да възродим България, която да е еталон за Източна Европа и Балканите, каза водачът на кандидатската листа за 15 МИР – Плевен Ивелин Първанов. Според него трябва да има държавна стратегия за развитие на Северна България.

Сглобката беше едно зло и на 9 юни българските граждани ще имат възможността да коригират това, за да бъде защитена България и нейната независимост, заяви на пресконференцията още народният представител от 15 МИР Плевен Ивелин Първанов.

След пресконференцията лидерът на ПП Възраждане Костадин Костадинов и местното ръководство на партията проведоха открита среща с плевенчани и отговаряха на актуални въпроси от местен и национален характер.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: