Симона Георгиева е „Мис Левски“ 2024 – снимки

09.05.2024 16:44

Конкурс „Мис Левски се проведе на 27 април в ресторант „ ВИП“. Седемчленното жури в състав – председател г-жа Любка Александрова и членове: Виктория Великова, Александра Димитрова, Ванеса Дихонова, Емилия Атанасова, Евгения Тодорова и Димитър Стефанов, единодушно избраха „Мис Левски“ 2024 да бъде присъдена на Симона Георгиева на 19 години от град Левски.

Първа подгласничка е 18-годишната Розалин Игнатова от село Малчика, а втора  подгласничка е 20-годишната Магдалена Рачева от град Левски.

Десет момичета взеха участие в конкурса, но чаровната Симона спечели сърцата на  жури и публика с красота, елегантност и финес в трите кръга: спортно облекло, народна носия и официална вечерна рокля. Короната на „Мис Левски“ 2024 бе връчена от председателя на журито г-жа Любка Александрова както и парична награда, осигурена от Община Левски.

Специално участие в конкурсното събитие взеха Заро, Зариян Захариев, детски танцов ансамбъл от село Българене и DJ „SIRI“, а в ролята на водещ влезе Боряна Пантелеева – Бриана.

Никой не си тръгна разочарован от конкурса, защото организаторите се бяха погрижили с подаръци, както за  участничките ,така и за многобройната публика.

Организаторите благодарят на всички помогнали и взели участие в първото издание на „Мис Левски“ 2024 и обещават, че конкурсът ще стане традиция.

Информация: Информационен център – Община Левски

Снимките са предоставени от Анелия Милчева

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: