ПП ГЕРБ се регистрира в РИК с амбицията за три мандата от област Плевен на предстоящите избори

02.05.2024 12:35

Днес, 2 април, водачът на листата на ПП ГЕРБ за 15 Плевенски избирателен район Пламен Тачев и областният координатор на партията Валери Лачовски регистрираха в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители.

„Благодаря за даденото ми доверие отново да водя листата. Отново тя е балансирана – присъстват както опитни, така и млади хора, като всички имат своята експертиза и професионални качества“, това заяви пред представители на медиите водачът на листата на ПП ГЕРБ Пламен Тачев.

ПП ГЕРБ се явява на тези избори като първа политическа сила, потвърдила това и на последните местни избори. „Трите години безвремие доведоха до това да не се случва нищо в общините. Нека обърнем поглед не към емоцията, а към разума, и да спрем с експериментите. Ще водим положителна кампания с факти и резултати, постигнати от нас.“, категоричен е Пламен Тачев.

„Целта ни е да постигнем три мандата в област Плевен. Смятам, че до момента ПП ГЕРБ доказа през последните месеци, че е партията, която трябва да управлява страната и сме отговорни с действията си и това, което правим.“, коментира областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Валери Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: