В град Левски бе даден старт на Националната кампания на СОНИК СТАРТ „Динамични и различни“ – снимки

16.04.2024 13:53

За добрия старт на младите хора и на местната общност екипите на СОНИК СТАРТ от цялата страна вече 15 години се обединяват в креативност и активност. Новото предизвикателство  на СОНИК СТАРТ – „Динамични и различни” стартира в град Левски на 15 април с участието на кмета на Община Левски Любка Александрова и управителя на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

„Няма как да не се чувстваме динамични и различни, защото всички празници, които организират СОНИК СТАРТ през последните години, се превръщат в истински извор на емоции, на усмивки, на много хубави запознанства, както сега с Отбора на сърцето. Видимо е как децата трупат и опит и това е важно за развитието им .Щастлива съм да участвам!”, коментира Любка Александрова.

Спортните площадки в СУ „Крум Попов” бяха изпълнени с бурни емоции по време на футболната среща на отбора на сърцето и отбора от град Левски. Мачът на играчите с големи сърца Лео, Моисей, Спенс, Играта, Дичо, Павел,Кристиян Панайот, Chefo , Skiller и отбора от приятели в град Левски , които се събират да спортуват, сред които и футболисти от ОФК ЛЕВСКИ- 2007, с капитан Ивайло Раденцов, зарадва малки и големи.

Децата от начална училищна възраст играха народна топка с радост,  динамични и различни. На площада в град Левски различни творчески ателиета дадоха възможност на децата и на всички в празничния ден, да покажат умения, да експериментират  и получат подаръци. Боди Арт, кулинарство, рисуване на тениски, научни експерименти, обагриха празника с различни изяви.

Спортният дух на празника получи възможност за изява и в щафета с 5 отбора с по 7 участници – обществени личности и потребители на социалните услуги на различна възраст. Отборите „Супер герои“, „Непобедими“,  „Родени победители“,  „Смело сърце и „Бързи и яростни“ бяха с ръководители Любка Александрова – кмет на Община Левски, Руслан Тасин – Сектор „Социални дейности“ в Община Левски,  Петя Чолакова – ст. експерт  „Образование, култура и спорт“ в Община Левски,  Александър Ветов – Началник РС -Пожарна безопасност и защита на населението, гр. Левски,  Иван Пейков – Директор Дирекция „Социално подпомагане“, гр. Левски.

Изненада за всички беше появата на  мотористите, които разтуптяха сърцата и зарадваха  децата.

В празничната вечер специални благопожелания с благодарност за взаимодействието, подкрепата и съпричастността към каузата на доброто отправиха управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов и кметът на общината Любка Александрова . „15 години се радваме на чудесно партньорство” , отбеляза г-жа Александрова с благодарност към всички екипи в общината, които под ръководството на СОНИК СТАРТ са подкрепа за жителите на общината от всички възрасти. Тя изрази радостта си, че кампанията стартира от Левски – градът на сърцето пълно с любов и съпричастност.

На откритата сцена пред Община Левски концертът на Трио Вива – Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова, участвали  в редица музикални формати и ВИП-звездите от „Отбора на сърцето”  зарадва публиката в Левски. Трио Вива представи за първи път песен, специално създадена за СОНИК СТАРТ.

С подкрепата на Община Левски и кмета Любка Александрова бе даден успешен старт на кампанията „Динамични и различни “, която ще продължи в Първомай на 15 май, в  Карлово на 15 юни, в  Пловдив на 15 юли, в Драгоман на 15 август и в Балчик на 15 септември.

Информация и снимки: Пресцентър на община Левски

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: