Чаровната Александра Сърчаджиева гостува в Плевен със своя бестселър-спектакъл

12.04.2024 15:16

Великолепния спектакъл, спечелил сърцата на хиляди хора в България, та дори и зад граница, бестселърът на спектаклите, спечелил заслужена награда „Аскер”, спектакъла, в който много хора разпознаха силата в себе си чрез него и хиляди хора се вдъхновиха от силата на самата Александра Сърчаджиева, ще се играе в Плевен на 30 април от 19ч. в залата на Читалище „Съгласие”.

Спектакълът е в нов вариант с допълнени истории! Множество емоции ще преживеете чрез искрените истински истории в автобиографичния, невероятно интересен спектакъл, в който чаровната актриса с магичния си талант ще отвори пред своята публика.

Историята по действителен случай от самото начало до грандиозния финал, въплъщава в себе си разтърсваща изповед за живота, за големите изпитания и страдания, за стремеж към съвършенство, на голямата звезда, която не спира да въздейства…не спира да мечтае …И накрая Алекс, уж крехка и ранима, я виждате като исполин!

Поучителна история с красив хепиенд, който ни учи, че място за отчаяние няма и дава куража, че никога не знаеш, дали там зад ъгъла не чака нещо по-добро!

ЩЕ ИМА И СМЯХ…! ЩЕ ИМА И СЪЛЗИ…! КАТАРЗИС…ИЗКУСТВО!

Най-трудните и най-хубавите моменти от живота на Алекс Сърчаджиева ще бъдат поднеси под формата на стихия от радост, страх, обич и вълнение..

Дъщерята на големите актьори Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова, и съпруга на незабравимия Иван Ласкин, ще сподели истории за мигове, които ще изненадат дори близките до нея хора. Сядаме отсреща като слушатели и пак наблюдаваме, и пак разсъждаваме в захлас върху случките в живота й, които не спират да вълнуват…

През цялото време нямаш сили да вдигнеш ръце, да мръднеш… Оставаш без думи… Спектакъл, който пречиства, спектакъл, който те кара да вярваш, че след всяко падане има път напред и пътят е светъл, когато вървиш с любов и надежда. Една осмислена вечер, в която виждаш, че в живота винаги има щастлив край, стига да го поискаш.

БИЛЕТИ на касата на читалището и онлайн от тук:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/na-zhivo-pleven-chitalishche-sglasie-1869-1402596/performance.html

#тагове:

НАЙ-НОВИ: