Днес официално бе открит новият клуб „Трета възраст” в град Левски – снимки

27.03.2024 13:37

Днес новият, модерен и обзаведен клуб „Трета възраст” отвори врати за радост на възрастните хора и всички, които ги обичат, почитат и се грижат за тях.

Отец Георги освети новия клуб, новата сграда до Община Левски, която днес се изпълни с радостни вълнения, пожелания и подаръци. Той благослови пенсионерския клуб и всички в него с молитва за здраве и благоденствие и пожела Бог да събира всички по хубави поводи, вярата и обичта към ближния да изпълва сърцата, да се обичат и да са живи и здрави на многая лета.

Кметът на община Левски Любка Александрова благодари на отец Георги за това, че е част от празника със своя благослов и припомняне на божиите заповеди, сред които е и да почитаме родителите си. Тя поздрави всички от сърце с радост, с усещането за изпълнен дълг към възрастните хора, които ще се събират в новия светъл и просторен дом. Въпреки трудностите, с любовта в сърцата си, вярата и божията помощ новата придобивка е факт, отбеляза г-жа Александрова. И като във всеки нов дом, с общи усилия и силата на духа, който всички притежават, той ще става още по-красиво и притегателно място за всички.

Димка Първанова, председател на клуб „Трета възраст”, благодари на отец Георги, на общинското ръководство в лицето на кмета на общината, за това, че винаги полагат грижи и с голяма обич се отнасят към възрастните хора.Сърдечни благодарности за грижата на кмета на общината и общинското ръководство отправиха и много от присъстващите на празника.

За своя нов дом възрастните хора поднесоха и получиха много и различни  подаръци, сред които бе и рисуван портрет на Васил Левски, който подари Николай Цонев с огромна благодарност към общината за новия и модерен  клуб „Трета възраст”.

Информация и снимки: Пресцентър на Община Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: