Община Пордим кани на рок фест „Юлски вечери в Пордим“!

26.03.2024 13:57

Община Пордим кани на уникалното събитие „Юлски вечери в Пордим“. Музика и емоции ще преобладават на Лятната сцена на 6 юли 2024г., а гостуването на рок бандата „Кикимора“ с неотразимия фронтмен Николо Коцев обещава незабравими моменти.

Фестивалът е с конкурсен характер и ще се проведе на 6 юли 2024г. на Лятната сцена в град Пордим. Конкурсът на рок фест „Юлски вечери в Пордим“ ще се проведе в две категории:

  1. Конкурс за индивидуални изпълнители на соло китара, със съпровод на музикантите по избор

–    I –ва възрастова група до 18 години

–    II –ра възрастова група над 18 години

  1. Конкурс за рок групи:

I –ва възрастова група до 18 години

II –ра възрастова група над 18 години

Всички желаещи да вземат участие в конкурса могат да изпращат видео в рамките на 10 минути на имейл адрес: [email protected]

Соловите изпълнения са по избор на музикантите. Групите да изпращат видео на две парчета, като едното задължително да е на български език  /Видеото може да е любителско/.

Организаторите ще приемат предложенията до 31 май 2024 година, след което предстои да бъдат оценени от жури с председател легендарния соло китарист Максим Горанов.

Най-добрите групи индивидуални изпълнители ще премерят сили на Рок фест „Юлски вечери в Пордим“ на 6 юли 2024г.на Лятната сцена в гр. Пордим.

След конкурсната програма ще се насладим на рок концерта на група „Кикимора“, които ще свирят парчета на “Rainbow“ и „Deep Purple“, информират от Община Пордим.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: