Голям и слънчев празник за Първа пролет се проведе в град Левски – снимки

25.03.2024 14:02

Топъл и изпълнен с много полезни дейности беше 22 март с  чудесния  празник за посрещане на Първа пролет, организиран от СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки”.

В инициативата участваха всички ученици от двете училища. Децата почистиха зоната на градския парк, събираха клони и се учеха да бъдат отговорни към природата. По алеите в парковата зона подрастващите се хванаха задружно за ръце под ритмите на български хора. Организирани бяха и състезателни игри, в които учениците показаха завидни спортни умения.

Специални поздравления по повод събитието поднесоха г-жа Даниела Георгиева –директор на и ОУ „Максим Горки” и г-жа Наталия Чингова –директор на СУ „Крум Попов”, които изразиха желание инициативата да се превърне в традиция и пример за свързаност между училищата.

На празника присъстваха г-жа Елка Ангелова – зам. кмет на Община Левски, тя приветства децата и техните ръководители за чудесният пролетен празник. В събитието се включиха, екипът на Соник Старт, представители от Община Левски и МКБППМН, които бяха подготвили сладки изненади за присъстващите.

Това информира Илияна Александрова, секретар на МКБППМН.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: