Община Левски ще чества тържествено Националния празник 3-ти март

27.02.2024 14:56

Община Левски и НЧ „Георги Парцалев -1901“ организират тържествена музикално-поетична композиция „Наричат ме България” и канят жителите и гостите на община Левски на 3-ти март от 10.00ч. на централния площад в град Левски. Това информират от Пресцентър на Община Левски.

Да развеем заедно българското знаме с участниците в празничната програма: Младежки гвардейски отряд при СУ „Крум Попов“, учители и ученици от СУ „Крум Попов“ и ОУ „Максим Горки“, деца и родители от ДГ „Слънце“ и ДГ „Локомотив“, изпълнители от НЧ „Георги Парцалев“ гр. Левски, Христина Георгиева, Венцислава Купичкова, Анджелика Тихомирова, ВГ при СУ „Крум Попов“, Мажоретен състав при СК „Ви Ес Феерия,“ Танасовата музика и други, призовават от Община Левски.

Кметство Козар Белене и НЧ „Надежда -1902” канят на възстановка „Защитата на Троянския манастир” на 3-ти март от 11.00ч. на площада в село Козар Белене. Възстановката е с участието на сдружение  „Традиция” – гр. Ловеч, 17-ти ученически гвардейски отряд към СУ „Крум Попов”,  самодейци и др.

По случай Националния празник 3 март НЧ „Георги Парцалев -1901“ – гр. Левски ще изнесе Тържествен концерт с участието на самодейни колективи на 1 март от 18.30ч. в салона на читалището, информират още от Пресцентър на Община Левски.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: