Петя Николова е избрана за председател на новоучредената общинска организация на ПП „Продължаваме промяната“

26.02.2024 16:28

На 25 февруари в Плевен бе учредена общинска структура на ПП „Продължаваме промяната“ с наименование „Промени Плевен“. Това информира Людмил Софрониев – областен координатор на ПП.

В приветствените си слова официалните гости Искрен Арабаджиев -народен представител, Виолета Иеремиева – областен управител, Людмил Софрониев – областен координатор на ПП и Наталия Цанева – заместник председател на Общинския съвет напомнихо, че мисията на „Продължаваме Промяната“ е да вдъхнови българите, че бъдещето зависи от всички нас, че можем да изградим заедно общество със справедливи правила, в което всеки е свободен да осъществи мечтите си.

За председател на „Промени Плевен“ е избрана Петя Николова – медицински представител, завършила специалност „Акушерка“ в МУ-Плевен. Членове на общинския съвет са: Валери Лалов – инженер, бизнесмен, Александър Ганчев – финансист, магистър по философия и финанси, Малина Боева – магистър по „Право“, адвокат, и Ивелин Георгиев – финансист, магистър по счетоводство.

Целта на ПП е обединено и активно да участва в изграждането на справедлива България, в която хората са горди с миналото, щастливи в настоящето и спокойни за бъдещето, съобщават от щаба на ПП, съобщава Людмил Софрониев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: