Бойко Борисов открива днес в Плевен регионална академия на Младежи ГЕРБ

24.02.2024 7:53

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще открие днес, 24 февруари, регионална академия на Младежи ГЕРБ в Плевен, съобщиха от пресцентъра на партията. Регионалната академия ще започне от 10:00 часа в парк-хотел „Кайлъка” в Плевен. В откриването с изказвания ще се включат председателят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и председателят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката.

Във форума ще вземат участие над 100 младежи от областите Плевен, Ловеч, Монтана, Враца и Видин. Обучението се организира от Фондация „Ханс Зайдел“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. Сред лекторите на форума ще бъдат общинският съветник в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Вучев, зам.-областният управител на област Плевен Николай Абрашев, зам.-областният управител на София Стефан Арсов, олимпийският шампион по карате Ивет Горанова и други, съобщиха още от ГЕРБ.

Информация: БТА, снимка: https://www.facebook.com/MGERBBG

#тагове:

НАЙ-НОВИ: