Вековен юбилей празнува Цветанка Павлова от село Радомирци

01.02.2024 17:39
Община Червен бряг има своя нов столетник. Вековен юбилей през настоящата година отбеляза Цветанка Павлова, която живее в село Радомирци.
Днес тя получи специални поздрави и пожелания за здраве от кмета на община Червен бряг, г-н Атанас Атанасов.
„Достигането на тази възраст е рядко и вдъхновяващо събитие. Позволете ми да изразя своето уважение към опита и мъдростта Ви, натрупани през годините.
Времето отсъжда – кой как е живял и какво сме постигнали. Убеден съм, че сте съхранила много спомени, че сте имала много поводи за удовлетворение и радост. Това е най-голямото богатство за всеки човек!
Бъдете здрава, обичана и уважавана още много години!“, каза в пожеланието си Кметът.
Цветанка Павлова е родена на 1 февруари 1924 година в с. Радомирци. Радва се на голямо семейство – 2 деца, 4 внуци, 3 правнуци. За своите 100 години живот споделя, че е видяла много. Трудолюбива, мъдра и с много борбен дух. Помни доброто, помни трудните години, лошото гледа да го забрави, но казва, че без него не може да премине човешкият живот.
В добро здраве за възрастта си, на този специален ден, тя беше щастлива и развълнувана и сподели, че е достигнала тези години, благодарение на по-умерен и спокоен начин на живот.
Това информират от Община Червен бряг.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: