До 10 февруари се кандидатства за финансиране в конкурса „Развитие на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав“

27.01.2024 9:03
Фондация „Америка за България“ обявява конкурс за финансиране на проекти за развитие на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав. КАНДИДАТСТВАЙТЕ в конкурса „Развитие на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав“. Краен срок за подаване на кандидатури: 10 февруари 2024г.
Поканата е отворена за кандидати от цялата страна, но предложените проектни дейности трябва да се осъществяват в Северозападна България и общините по поречието на река Дунав (подробности чрез линка по-долу).
Кандидатите трябва да са регистрирани в България юридически лица – туристически асоциации, собственици на къщи за гости и семейни хотели, микро, малки и средни бизнеси, които предлагат туристически продукти и услуги, природни паркове, музеи, читалища, неправителствени организации и консорциуми от организации.
През последните три години подкрепихме над 50 проекта в Северозападна България и по поречието на река Дунав. Сред тях са стартиращи бизнеси, които започнаха да предлагат нови услуги, съществуващи фирми, които имаха нужда от малко помощ, за да доразвият дейностите си, и нестопански организации, които организираха преживявания – велообиколки, пътешествия с каяци, разходки с лодки, винени дегустации, фестивал на балоните и други.
С този конкурс отново търсим съмишленици, с които да дадем стимул на любопитните пътешественици от България и чужбина да посетят тези региони и да преживеят незабравими моменти сред богатото културно-историческо наследство и красивата природа на България, информират от Фондацията.
Всички подробности ще намерите тук:
#тагове:

НАЙ-НОВИ: