Ертан Шерифов е новият общински председател на ДПС-Плевен

21.01.2024 13:17

 

Днес в конферентната зала на сграда „Гена Димитрова“ в Плевен се проведе общинска конференция на ДПС-Плевен. В нея взеха участие 50 делегати от града и населените места в общината, като събитието уважиха областният председател на ДПС Илхан Селимски, народният представител на ДПС от Плевенски регион Марио Рангелов и членът на Централния съвет на партията Методи Петков.

Дневният ред на конференцията предвиждаше приветствие от гостите, доклад за изминалия мандат от общинския председател и приемане на решение за номинации на съпредседатели на ДПС.

В приветствието си към делегатите на Общинската конференция на ДПС в Плевен народният представител Марио Рангелов предаде поздравленията на председателя на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски към участниците във форума.

След проведено гласуване за председател на Общинската организация на ДПС в Плевен единодушно бе избран Ертан Шерифов, настоящ общински съветник в местния парламент в Община Плевен.

Конференцията гласува и решение, с което предлага за съпредседатели на ДПС кандидатурите на Делян Пеевски и доцент Джевдет Чакъров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: