Отличиха общините, участвали в първи Областен конкурс за коледно-новогодишна украса – снимки

11.01.2024 8:11

На тържествена церемония на 10 януари в Арт Център Плевен бяха връчени наградите на отличените в първия Областен конкурс за коледно-новогодишна украса.

Организатор на събитието е фондация „Спирит Плевен“, като то се проведе под патронажа на областния управител Виолета Иеремиева, а нейният заместник инж. Александър Йотков бе председател на журито. В конкурса взеха участие десет от единадесетте общините от Плевенска област, като официалната церемония уважиха кметове и заместник кметове на общините.

Първа награда за цялостна естетизация на градската среда и за оригинални решения спечели Община Пордим с кмет Детелин Василев. На второ място е Община Кнежа с кмет Илийчо Лачовски, а третото място бе присъдено на  Община Плевен, като наградата получи началникът на отдел „Култура и туризъм“ Анелия Дечева.

В различни категории бяха раздадени и отличия на всички участници в първия Областен конкурс за коледно-новогодишна украса общини от област Плевен. Организаторите поеха ангажимента конкурсът да се превърне в ежегоден.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: