25-годишната плевенчанка Марина Томева участва в популярния риалити формат Maximal Revenge

05.12.2023 12:53

25-годишната плевенчанка Марина Томева Хаджийска участва в тазгодишното издание на набиращия все по-голяма популярност спортен риалити формат Maximal Revenge. Тази година, освен в You Tube канала им, за пръв път форматът ще се излъчва и в националния ефир по телевизия БГ+. На 10-ти декември е предпремиерна гала вечер в София, където ще се излъчат пред ограничена публика първите епизоди от сезона. А премиерата по телевизия БГ+ е на 18 декември от 20.00ч.

Форматът е нещо различно от повечето редовно дискутирани теми, забавно е и смятам, че за много хора той ще бъде страхотен пример, тъй като е изолиран от всякакви манипулаторски намеси, предварителни сценарии, фаворити и прочие. Определям своето представяне във формата като изключително успешно. Това сподели за Плевен за Плевен Марина Хаджийска.

Марина е завършила Езиковата гимназия в Плевен, а след това криминология и криминално право във Великобритания. Към днешна дата определя социалния си статус като майка, съпруга и домакиня. „Смятам себе си за човек, за когото няма невъзможни неща и нерешими проблеми. За мен спортът е начин на живот. Бивш състезател съм по картинг, лека атлетика, волейбол и редица други спортове, а това, че съм майка на две прекрасни малки момчета, е най-голямата ми мотивация да реша да стъпя на арената на Maximal Revenge.“, разказва Марина.

Мотивите й да участва в риалитито: Имах нуждата да си набавя нова доза адреналин, но и с мисията да докажа на себе си и зрителите пред екраните, че децата могат да бъдат само стимул да се борим и развиваме във всякакви насоки.

В тазгодишното издание на спортния риалити формат Maximal Revenge участва още една плевенчанка – Аксения Михайлова, позната ни от един от сезоните на популярното риалити – Фермата. Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова е гост-звезда и лице на сезон 2023/24г. – “Родени Победители” на Maximal Revenge.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: