Лидл България откри нов модерен магазин в Плевен навръх 13-ия си рожден ден

25.11.2023 12:36

Специален гост на събитието бе шеф Иван Манчев, който посрещна първите клиенти в третия магазин на веригата в града

 

Lidl откри своя трети магазин в град Плевен, който е 121-ви за веригата в страната. Той се намира на ул. „Сторгозия” 2 и с отварянето му Лидл България дава възможност на потребителите да се възползват от качествени продукти на оптимални цени. Откриването на новия магазин съвпадна с 13-ия рождения ден на веригата. По този повод, като специален гост на събитието, популярният и обичан от всички шеф Иван Манчев посрещна първите клиенти на магазина.

Инвестицията в новия обект е за над 14 млн. лв. Той е снабден с просторна търговска зала – 1407 кв.м, и подредба, която пести време и прави пазаруването приятно и удобно. Магазинът е и първият в града, който предлага прясно изпечено българско пиле.

Обектът отговаря също и на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти. Следвайки стратегията за модернизация и благоустройство на всички свои магазини, и този не прави изключение с модерно оборудване от висок клас за енергийна ефективност и LED осветление.

Паркингът разполага със 126 места, а за клиентите има всички налични удобства, за да се чувстват комфортно, докато пазаруват. Lidl продължава да се грижи и за пространствата около своите магазини, като облагородява градинките пред няколко институции в града, между които Съдебната палата и Пожарната в град Плевен.

Специално за рождения ден много усмивки донесе изпълнение от детски вокали от града. По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

През цялата 2023 г. компанията продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент. С Lidl те получават всичко това на едно място.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 121 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: