Ново издание на Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ на 24 ноември

20.11.2023 15:52

Първи грижи за бебето у дома, е темата на Училището за бъдещи родители, организирано от Клиниката за майчино и детско здраве ,Мама и Аз’ през м. ноември. Поредното му издание ще се случи на 24 ноември /петък/, от 11,00 ч., като на въпросите на участниците ще отговаря Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс. Половин час преди началото на училището – в 10,30 часа, ще се проведе и инициативата „Дни на отворените врати“, по време на която бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс на клиниката.

„Първите дни на бебето вкъщи са свързани с неговата адаптация и физиологични състояния, характерни за първите 28 дни след раждането. Може да се каже, че този период е истинско предизвикателство за всеки родител и е свързан с много емоции и въпроси. Ние можем да помогнем“, уверяват от ,Мама и Аз’.

Желаещите да се включат в инициативите на ,Мама и Аз’ е необходимо единствено да се запишат предварително на тел.: 064 678-400.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: