Вълнуващ празник по повод 15-тата годишнина на СОНИК СТАРТ в град Левски – снимки

16.11.2023 14:23

Празникът по повод 15-тата годишнина на СОНИК СТАРТ на 15 ноември в град Левски е кулминация на поредица от разнообразни кампании, инициативи и събития през 2023год., които СОНИК СТАРТ организира за честване на 15-те години грижи за добрия старт. Най-големият доставчик на социални услуги в България вече има шест центъра за социални услуги в град Левски в помощ на деца и възрастни.

Рожденият ден на неправителствената организация СОНИК СТАРТ на 15 –ти ноември в град Левски бе състезателно предизвикателство за 15 отбора с по 5 участника, които символизират 15 години растеж, игри и единство на общността. 15 части от пъзел скрити на 15 места търсиха и откриха отборите, ориентирайки се по карта с решаване на загадки.

Кметът на Община Левски Любка Александрова, капитан на първия отбор, – „Вихър”, благодари от сърце за прекрасната инициатива, а от СОНИК СТАРТ и благодариха за подкрепата.

Любка Александрова: „Честит рожден ден на СОНИК СТАРТ! Накарахте ни да се почувстваме 15-годишни, много добре спортувахме. Нека доброто , което дарявате на общините да се мултиплицира още много, много години. Успех и здраве на екипите на СОНИК СТАРТ!”

Специалното събитие на деня бе сглобяването на огромен пъзел с логото на СОНИК СТАРТ.

Всички отбори получиха подаръци, защото самото участие вече е победа, обяви Красимир Станчев. Най-добре справилият се с предизвикателствата  отбор бе „Феникс”, с водач Наталия Чингова, който получи и специална награда – торта за рождения ден на СОНИК СТАРТ.

Отбелязването на 15 години СОНИК СТАРТ е повод и възможност за  обединяване за пореден път в креативност и активност, за добрия старт на младите хора и на местната общност.

За всички дошли на празника на площада пред Община Левски на 15 ноември имаше забавни и вдъхновяващи дейности и ателиета, зареждащи духа с настроение.

Информация и снимки: Пресцентър на Община Левски.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: