Националното сдружение на сираците в България започна благотворителната инициатива „Коледа за всяко дете“

15.11.2023 7:55

Националното сдружение на сираците в България започна благотворителната инициатива „Коледа за всяко дете“.

Целта на кампанията е да организира тържества и концерти за малчугани от семейства с нисък социален статус, както и деца от центрове за настаняване от семеен тип в страната, като по време на организираните събития Дядо Коледа ще зарадва всяко дете с подарък. В рамките на националната инициатива „Коледа за всяко дете“ ще бъдат подпомогнати с хранителни продукти деца от семейства с тежки социални и здравни индикации. Коледа за всяко дете има за цел да стигне до повече деца в нужда от малки населени места в страната и да им достави радост в навечерието на най – светлия християнски празник Рождество Христово. Всеки, който желае, може да ни подкрепи като дари средства, както следва: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, основание: Дарение „Коледа за всяко дете“.

Вярваме, че с подкрепата на добри хора ще успеем да подарим повече усмивки и топлина на децата, които с нетърпение очакват стария белобрадец, обобщи Председателя на НССБ, Слави Михайлов. Той благодари на всички дългогодишни партньори и приятели, благодарение на които инициативата бележи успех през изминалите години.

Организираните тържества и концерти в рамките на „Коледа за всяко дете“, както и посещения за раздаването на подаръците ще се случи в периода от 05.12.2023г. до 28.12.2023г.! това информира Слави Михайлов, председател на УС на НССБ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: